Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k PremiumCord adaptér DisplayPort – HDMI M/F

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa PremiumCord adaptér DisplayPort – HDMI M/F, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu PremiumCord adaptér DisplayPort – HDMI M/F ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k PremiumCord adaptér DisplayPort – HDMI M/F vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
PremiumCord  adaptér DisplayPort – HDMI  M/F - Redukcia
PremiumCord adaptér DisplayPort – HDMI M/F
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 1
Hello. Does this cord also allow to connect two monitors? If not, which one is better to use? Thanks!
dobry den bude fungovat tato prechodka pokial chcem pripojit nintendo switch do notebooku? (nintendo switch v dock stanici)
dobry den, chci pripojit druhy monitor k pocitaci ale moje graficka karta ma jenom jedno hdmi a 2 displayporty, oba monitory maji hdmi, je mozne zapojit druhy monitor pres tuto redukci?
Monitor na DP. Pocitac ma HDMI. Cim to propojit ? Redukce ? Kabel ?
Dobry den, funguje tato redukce k připojení Nintendo wii k hdmi TV?
Dobrý den, počítám s tím, že redukce přenese jak obraz, tak také zvuk, pro případné zapojení projektoru. Je to tak? Děkuji
Je tuto redukci možné použít i obráceně - vstup z hdmi (pc) a výstup DP (monitor)?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07