Obnoviť stránku

Diskusia k POCO X3 Pro 128 GB modrý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa POCO X3 Pro 128 GB modrý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu POCO X3 Pro 128 GB modrý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k POCO X3 Pro 128 GB modrý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
POCO X3 Pro 128 GB modrý - Mobilný telefón
POCO X3 Pro 128 GB modrý
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 37
Dobrý deň mám menší dotaz ohľadne hodín keď mám zapojené slúchadlá cez jacka a nemám ani mic. tak vždy pri prehrávaní hudby mi telefón vraví aký je aktuálny čas celkom to je otravné dokáže to robiť ak každú minútu rád by som to nejako minimalizoval nuž neviem ako na to za každú radu budem vďačný ??
Dobrý deň, má tento telefón vo verzii 8/256gb rádio FM? Ďakujem.
dobrý deň v minulom príspevku som sa pýtal na AOD vy ste mi odpovedali že si to môžem stiahnuť cez obchod play ale chcem sa ešte spýtať keď si to stiahnem tak to bude brat viacej baterky aleo nie keďže to není kompatibilné so zaiadenim ?
dobrý deň má telefón always on display
Dobrý deň budem mať niekoľko otázok.. Keď vypnete telefón a pripojíte nabíjačku sa nezapne a nabíja? Keď nastaviťe budík sa zapne a vás zobudí..? lebo mám Motorolu g100 a tá to nedokáže a batéria kľudne behom pol hodiny ide aj 4% dole, behom 4hod aj o 1/3 (presnejšie o 33%) spadne na 67% čo je hrùza.. vypnutie Motorola apps nepomáha dokonca ani od výroby sa cez tlačidlá obnoviť nedá že nemá žiaden príkaz ..no proste facka do čela a nerád by som to zopakoval..
Dobry den, Mal by som záujem o kúpu Poco X3 PRO blue 128gb s pripoistením proti rozbitiu na 2 roky. Chcel by som sa Vás opýtať či je mozné poistenie nejakým spôsobom predlžiť na 2 roky a keď, tak za koľko. Ďakujem vopred za odpoveď! S pozdravom, Gacsay
Pasuje zadne puzdro z poco x3 nfc na poco x3 pro?? pisu ze telo telefonu je je uplne rovnake..aj so vsetkymi otvormi

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18