Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k PocketBook 633 Color

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa PocketBook 633 Color, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu PocketBook 633 Color ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k PocketBook 633 Color vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
PocketBook 633 Color - Elektronická čítačka kníh
PocketBook 633 Color
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 15 Recenzie 5
Chcem sa spytat, ako je to so slovenčinou ohladne moznosti predcitania? A ako je to s Audioknihami a epub knihami, ktore si sam ulozim s pocitaca, ktore nepôjdu cez tu Pocektbook registraciu? A nevidim tu "CBR" pre comicsy ako podporovany format, aj ked tu v otazkach/odpovediach je zmienene, ze comicsy sa daju citat. Ako to teda je, prosim?
Dobrý den, tato čteček čte audioknihy nahlas bez Bluetooth
Dobrý den, toto je ereader, čte audio knihy v češtině
Dobrý den, toto je ereader, čte audio knihy v češtině
Dobrý den, jsou tam slovníky, česko-ruský, anglicko-ruský a německo-ruský. Děkuji
Dobry den, chtel bych se zeptat zda je mozne na teto ctecte cist take komiksy/mangu ve formatu cbz/cbr? Podle dostupnych informaci nektere ctecky od tohoto vyrobce to podporuji od noveho updatu ale nenasel jsem informace o tomto modelu.
obávám se, že copywriter nepochopil v sekci"nejpodstatnější funkce"poznámku "barva" a vypíchl stříbrné a černé provedení. v této sekci by asi bylo fajn napsat, že má barevný displej =)
Jak dostanu stažené knihy na Alza knihy do čtečky a který formát je pro tuto čtečku nejlepší?
akú obnovovaciu frekvenciu displeja (Hz) má táto čítačka
hcem sa opýtať, či na čítačku je aj vodotesný obal?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01