Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Diskusia k PlayStation 4 Pro 1 TB + The Last Of Us Part II

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa PlayStation 4 Pro 1 TB + The Last Of Us Part II, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu PlayStation 4 Pro 1 TB + The Last Of Us Part II ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k PlayStation 4 Pro 1 TB + The Last Of Us Part II vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
PlayStation 4 Pro 1 TB + The Last Of Us Part II - Herná konzola
PlayStation 4 Pro 1 TB + The Last Of Us Part II
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6
htěl bych se zeptat? Stále se dá stáhnout zdarma Apex Legends na Ps4 pro a kolik přibližně má paměti hra,předem děkuji za odpověď.
Dobry den, dá se zdarma stáhnout na konzoli Fortnite?
Guten Tag ,was bedeutet der Punkt "lokalisiertes Menü: CZ,HU" ( siehe Anhang) bei diesem Artikel (playstation 4 pro ) Ist das Menü nicht in deutsch? Oder wie verstehe ich das? Vielen Dank vorab!Lg Surber-seitz Von meinem/meiner Galaxy gesendet Konzole Mail ID: 337935981
Zdravim, oplatí sa kupovať PS4 alebo radšej počkať na PS5 ???
Dobry den, viete mi povedat aka verzia je tato konzola, mam zaujem o CUH-7216b dakujem
Pokud vyberu službu "Možnost vrátit zboží do 60 dnů", tak bude mi vrácen také poplatek za tuto službu, kdybych se rozhodl takto učinit?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03