Obnoviť stránku

Diskusia k Pioneer SE-MJ561BT-S strieborné

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Pioneer SE-MJ561BT-S strieborné, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Pioneer SE-MJ561BT-S strieborné ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Pioneer SE-MJ561BT-S strieborné vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Pioneer SE-MJ561BT-S strieborné - Bezdrôtové slúchadlá
Pioneer SE-MJ561BT-S strieborné
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 3 Recenzie 3
Dobrý den, mohl bych se zeptat jestli tato sluchátka mají 3,5mm jack. Předem děkuji za odpověď.
Dobrý deň, je možné kúpiť kábel MicroUSB - 3,5 mm audio jack a použiť ho k týmto slúchatkám - k desktop PC ktorý nemá BT ? Napr. takmer rovnaké slúchadlá Pioneer SE-MJ553BT-K majú aj audio kábel, ide mi len o to či mi to cez ten MicroUSB bude ťahať hudbu z audio jacku na PC. Ďakujem.
V popise výrobku máte napísané podpora aptX, ale na krabici výrobku, ani v manuáli sa o podpore aptX nič nepíše. Som z toho zmätený, nakoľko som tieto slúchadla kúpil kvôli podpore aptX. Mám to chápať tak, že máte v popise výrobku chybný údaj?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07