Obnoviť stránku

Diskusia k Pioneer DM-40-BT čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Pioneer DM-40-BT čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Pioneer DM-40-BT čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Pioneer DM-40-BT čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Pioneer DM-40-BT čierna - Reproduktory
Pioneer DM-40-BT čierna
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 9 Recenzie 2
Zdravím, nevím přesně jaké je zapojení k pc. Mám v pc jen jeden výstup na jack, a nevím zda musí být dva jako L+P Děkuji
Dobrý den, budou tyto repro vhodné pro kvalitní domácí poslech různé hudby přes mobil?
Dobrý den, zvažuji koupi těchto reproduktorů k domácímu poslechu hudby, vím že se jedná spíše o odposlechy pro DJ a proto se ptám, jsou tyto reproduktory vhodné k domácímu poslechu??? Děkuji.
Dobrý deň prajem, prosím Vás dokáže Pioneer DM-40BT cez bluetooth hudbu aj vysielať do iného zariadenia, napríklad cez bluetooth do notebooku? Keby som pripojil audio káblom k Pioneer DM-40BT napríklad gramofón alebo syntezátor, dala by sa prehrávaná hudba cez bluetooth "odoslať" do notebooku kde by som si ju nahral v nejakom sw? Ďakujem pekne :)
Dobrý deň, budú mi tieto monitory fungovať s aktívnym subwooferom sony sa-w2500 ? Ďakujem
Dobrý den, můžu tyto reproduktory připojit k https://m.alza.cz/pro-ject-phono-box-e-cerny-d2429813.htm?o=21 Ktery je napojen na gramofon? Dekuji
Zdravím kúpil som si BT verziu a vždy po zapnutí a spárovaní sa mi stane, že ak nezapnem nejaké audio do niekoľko sekúnd tak sa automaticky odpojí - ak chcem reproduktor znova spárovať musím ho vypnúť a zapnúť - stáva sa to niekomu z vás?
Dobrý deň. Som celkom zneistený lebo na prvej fotke je tlačítko na blutooth a na druhej fotke ho nevidno...ako to je teda?
Dobry den, budu mi fungovat so zosilnovacom pioneer a10k?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18