Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28 - Elektrická zubná kefka
Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White and Mint HX6857/28
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 39 Recenzie 291
Dobry den, v popisu vyse je uvedeno 62000 kmitu/min, ale nize take 31000 kmitu/min. Jaka je tedy skutecnost?
Prosím, k čemu slouží ten UV sanitizér? Děkuji
Dobrý deň, rada by som sa opýtala, či je možné k danej kefke zakúpiť len samostatne nabíjaciu stanicu. Ďakujem veľmi pekne.
Popis produktu je velmi zavadzajuci… raz pisete 62000 kmitov, potom 31000. v popise je, ze inteligentna kefka s aplikaciou potom dole v takom tom “rozpisanom” menu mate : mobilna aplikacia Nie
ako dlho vydrzi jedna hlavica? 27 eur za jeden kus je hodne
Kolik hlavic vejde do sanitizeru?
Dobry den. Mam problem s touto elektrickou kefkou. Cast, kde sa nasadzuje hlavica na kefku, sa uvolnila, pri pouzivani viac huci a menej sa hybe. Cele je to velmi uvolnene. Je to na reklamaciu, alebo to viem nejako doma opravit? Dakujem.
Dobrý deň. Prosím vás, asi po dvoch mesiacoch sa mi začal znížil výkon kmitov. Bola dovtedy dosť hlučná. Viem že si kefka nastaví časom kmity, no skôr som bol v tom že sa kmity zváčsia. To je asi na reklamáciu. Že? Ďakujem.
Má prosím tento kartáček el. nabíječku?
DCobrý den, lze použít hlavice PHILIPS sonicare C ProRESULT, HX6018

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06