Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Diskusia k Philips GC7831/20 PerfectCare Compact

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Philips GC7831/20 PerfectCare Compact, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Philips GC7831/20 PerfectCare Compact ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Philips GC7831/20 PerfectCare Compact vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Philips GC7831/20 PerfectCare Compact - Parný generátor
Philips GC7831/20 PerfectCare Compact
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 10
Dobry den, Zehlicka vypusta paru len pri stlaceni a drzani tlacidla naparovania. Bez drzania tlacidla nevychadza ziadna para. Ma to tak byt alebo je to chybny vyrobok?
Dobrý den, je nutné vylévat vodu z nádržky po každém žehlení? Děkuji
dobrý den jak žehlit s párou když to zamačknu málo tak žádná pára a když to zamačknu více tak to nemůžu držet na oblečení protože se rozlitne všude a opatřil bych se. Předem děkuji za odpověď
Dobrý deň, chcem sa opýtať, prečo nám pri žehlení vodu pod generátorov, zo spodu je všetko mokré. Ďakujem
Hello, my name is Ramzul a tourist here in Czech Republic. I want to buy this product and claim VAT. I have made an order, but during pickup, i cannot get the Tax Refund form. Please assist me. The order number is Objednávka 167 345 458. And another item that i want to buy and claim VAT is 167384350. Thank you and have a nice day

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18