Obnoviť stránku

Diskusia k Peach Strip Cut Shredder PS400-00

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Peach Strip Cut Shredder PS400-00, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Peach Strip Cut Shredder PS400-00 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Peach Strip Cut Shredder PS400-00 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Peach Strip Cut Shredder PS400-00 - Skartovačka
Peach Strip Cut Shredder PS400-00
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 3 Recenzie 2
Seriózne ste pôvodnú cenu nafúkli na 295 €, keď na trhu sa pohybuje cena v rozmedzí 15-21 € ? Alzu som fakt považoval za seriózny obchod, toto ma sklamalo.
Pozor ! V žiadnych Alzou uverejnených technických parametroch sa nedočítate, že doba skartovania s Peach Strip Cut Shredder PS400-00 je cca 2 min. ! Po tejto dobe musíte nechať prístroj vypnúť na min. 30 min. ! - čo je veľmi podstatný parameter !!!
Je to smejd. Nebrat ani zadarmo, noznice su menej frustrujuce nez toto.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19