Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k PDP Afterglow AG9+ Wireless Headset – PS4

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa PDP Afterglow AG9+ Wireless Headset – PS4, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu PDP Afterglow AG9+ Wireless Headset – PS4 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k PDP Afterglow AG9+ Wireless Headset – PS4 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
PDP Afterglow AG9+ Wireless Headset – PS4 - Herné slúchadlá
PDP Afterglow AG9+ Wireless Headset – PS4
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5
Dobrý den, kdo servisuje tato sluchátka v Praze ? Díky. JH
dobrý chcel by som sa spýtať ze ako sa pripájajú ku ps4 musím mať ku ps4 hub kde ich pripojím alebo je to teda kábel. V popise sa píšu obidvoje tsk neviem. ďakujem za odpoveď
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli mají tyto sluchátka prostorový zvuk.Děkuji.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli tyto sluchátka podporují na PS4 možnost změnit si hlasitost pro Chat/hru (jak wireless tak přes kabel? Aby jsem si mohl ztlumit chat a dát více zvuk ze hry. Popřípadě jaká jsou sluchátka na PS4, která to podporují? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat z jakého materiálu je vystélka ear padů. Na některých ilustračních fotografiích je koženka na jiných zase látka. Můžete prosím upřesnit o jaký materiál se tedy jedná? Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07