Obnoviť stránku

Diskusia k PATONA pre GoPro Hero 5 AABAT-001

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa PATONA pre GoPro Hero 5 AABAT-001, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu PATONA pre GoPro Hero 5 AABAT-001 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k PATONA pre GoPro Hero 5 AABAT-001 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
PATONA pre GoPro Hero 5 AABAT-001 - Nabíjačka akumulátorov
PATONA pre GoPro Hero 5 AABAT-001
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7
Lze nabíječkou nabíjet i originální GoPro akumulátory?
Zdravím, mám objednanú nabíjačku patonu na gopro 7, na alze píšu že prijímajú pred objednávky, čo to znamená, aký časový horizont je na dodanie produktu?
Dobrý den v popisu nabíječky je napsáno, že je kompatibilní i pro GoPRO 7, je to pravda ? jelikož baterie má označení AABAT-001 děkuji za odpověď
Dobrý den, je kompatibilní s originálními GoPro bateriemi do Hero 8 black? Děkuji.
Je rychlost nabijeni pomalejsi oproti jinemu produktu GOPRO Dual Battery Charger, ktery je nekolikrat drazsi, kdyz odectu baterii? https://www.alza.cz/gopro-dual-battery-charger-battery-hero5-black-d4480960.htm?o=14#discussionPosts Nebo co je duvodem tak rozdilne ceny?
přes jaký konektor se napájí?
Dobrý den, je kompatibilní s originálními GoPro bateriemi do Hero 6 black? Děkuji.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07