Refresh the page

Questions and answers: Orava VY-240 A

This page contains frequently asked questions about Orava VY-240 A. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Orava VY-240 A. They will be answered by our specialists.
Orava VY-240 A - Handheld Vacuum
Orava VY-240 A
Currently Unavailable
Accessories Help and manuals 10 Reviews 1
Dobrý den, kdy už bude prosím na skladě? Už pomalu měsíc je 5 kusů na cestě, ale asi bloudí. :D děkuji
tento vysavac je aj na koberce? dakujem
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na *vysávač ručný Orava VY-240 A* . Ja som si takýto zakúpila od Vás ešte vo februári aj s príslušenstvom. Teraz vidím na Vašej stránke, že ho ponúkate trošku iný, vidím tam iný filter aj rukoväť. Chcela by som si objednať taký, avšak na stránke neuvádzate, aké príslušenstvo je k vysávaču. Ja som k tomu môjmu mala: - Predlžovacia trubica s rukoväťou - Flexibilná predlžovacia hadica - Hubica s kefou - Škárová hubica - Podlahová hubica - Turbo podlahová hubica - Popruh na plece - Návod na použitie . Preto sa chcem spýtať, či aj k tomuto vynovenému sú tieto príslušenstvá.
Na hepafiltri je taka látka na suchý zips tu treba dat dole alebo ponechať
Jakou má vysavač hmotnost? Děkuji
1. Proč nabízíte neustále různé zboží, které vůbec nemáte?? 2. Proč lidi chlácholíte s tím, že zboží dorazí?
Dobry den. v popisu je napsane hubice s kefou, to bude znamenat s kartacem?
Dobry den! Jaka jsou ENERG vysavace?
Dobrý den, od 19.11. máme objednaný vysavač, ale doposud nám nepřišel. Kdy můžeme čekat jeho dodání?
Uvadzate ine tech. parametre ako ine stranky. Pisete, ze vysavac ma prikon 900W a saci vykon 130W. Na inych starnkach pisu prikon 400W a saci 90W. Tak ake su skutocne parametre?

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB19