Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Oral-B PRO 2500

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Oral-B PRO 2500, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Oral-B PRO 2500 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Oral-B PRO 2500 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Oral-B PRO 2500 - Elektrická zubná kefka
Oral-B PRO 2500
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 10 Recenzie 16
v priebehu jedného týždňa tu dávate dve rôzne informácie... Ak ide o pro 2500 tak je bateria nimh a názov sedí, ale obrázok nie.. a ak je to PRO 2 2500 tak ma li ion bateriu a nazov je zly.... uvedte to prosim konecne na pravu mieru.
dobrý deň je táto kefka vhodná pre deti od 8 rokov ? a este by som sa chcel opýtať že či to má Li-Ion batériu. Ďakujem
Dobrý den, opravdu se jedná o kartáček pro 2500? protože ten má jiné parametry než jsou tady udány, děkuji za odpověď
Tak tu píšete že má Li-Ion batériu, a v parametroch kefky je NiMH ! Prosím Vás nezavádzajte zákazníkov. Opravte si to v popise aby bolo jasné o akú batériu sa jedná.
Dobrý den, jedná se opravdu o kartáček série PRO 2 s li-ion baterií?
Tak má Li-Ion alebo nihmbatériu ? lebo raz jednému zákazníkovi poviete že má nihm a ďalšiemu poviete že má Li-Ion
Dobrý den, u tohoto kartáčku je údaj, že získáme 300 Kč zpět při nákupu vybraných produktů do 30. listopadu 2020. Co mám udělat abych CashBack získal, když jsem tento kartáček zakoupil?
Dobrý den, jsem z této diskuze trochu zmatený. V jednom příspěvku uvádíte NiMH baterii a hned nad ním Lion. Vše u stejného produktu. Máte tam nějakého pořádného experta, který ví přesně, jsou tento produkt má baterii? Nerad bych to pak hned vracel, protože NiMH nechci.
Dobrý den,je součástí balení i cestovní pouzdro? Děkuji.
Dobrý den, jak se nabíjí? Do zásuvky?Nebo baterie? Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09