Obnoviť stránku

Diskusia k OnePlus Nord N10 5G 128 GB modrý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa OnePlus Nord N10 5G 128 GB modrý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu OnePlus Nord N10 5G 128 GB modrý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k OnePlus Nord N10 5G 128 GB modrý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
OnePlus Nord N10 5G 128 GB modrý - Mobilný telefón
OnePlus Nord N10 5G 128 GB modrý
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 6
Dobry den, v popise neuvadzate, ze by tento model mal rychle nabijanie (ako napr. model OnePlus Nord); avsak na stranke vyrobcu Odkaz do neznáma ako aj GSM Arena sa uvadza 30W Fast charging.
Zdravím, mám dotaz. V recenzi jsem našel že si pán stěžoval na špatnou funkčnost oznámení, co je na tom pravdy?
Čo znamená popis vystavené 3x A v akom stave bude telefón
Dobrý den, jak otevřu panel spuštěných aplikaci, kde si následně mužů vybrat nějakou předchozí, popř. je všechny smazat? Proč mi nejdou posílat obrázky na FB?
zdravim, rad by som sa opytal, ci je v baleni aj ochranny kryt alebo je potrebne si nejaky kupit zvlast? vdaka
OnePlus Nord N10 a N100 nedostanou Android 12 (11.11.2020)- Odkaz do neznáma
Má telefon nějakou IP ochranu?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16