Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 biely

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 biely, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 biely ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 biely vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 biely - Ochladzovač vzduchu
OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 biely
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5
Dobrý den, objednal jsem si tento produkt. Hned jsem si ho pustil a asi po 10 minutach jsem si všiml, že box na vodu je prasknuty na hoře. Nevim jestli prasknul kvuli studene vodě nebo již takhle přišel. Mužete mi ho prosim vyměnit? Grance plati, produkt přišel 6.06.2019
Dobrý den, klimatizace potřebuje na odvod tepla hadici, kam odvádí teplý vzduch tento typ.Děkuji
Dobrý den, po zapnutí přístroje, asi za 10 min., začne pípat a pak se vypne. V nádržce je dostatek vody. Co to znamená a jaká může být příčina. Děkuji za odpověď.
Jaká je prosím hlučnost tohoto výrobku?
hci se zeptat jak to fouká když tam není ventilátor.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02