Obnoviť stránku

Diskusia k OMEN by HP Citadel Gaming Chair, čierna/červená

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa OMEN by HP Citadel Gaming Chair, čierna/červená, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu OMEN by HP Citadel Gaming Chair, čierna/červená ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k OMEN by HP Citadel Gaming Chair, čierna/červená vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
OMEN by HP Citadel Gaming Chair, čierna/červená - Herná stolička
OMEN by HP Citadel Gaming Chair, čierna/červená
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 60 Recenzie 83
Vďaka za zmazanie otázky ohľadne ceny (u vás 150e oproti konkurencii navrch), len ste tým potvrdili vašu politiku. Nákup teda uskutočním inde, vrátane pc a celého príslušenstva.. :) Pozdravujem admina.
Dobrý den, prosím jaká je výška sedáku v nejnižší poloze. Děkuji
Dobrý den , měřím 200 cm s vahou 80 kg. Je tato židle pro moji postavu vhodná ? Je možné také vyzkoušet v Praze ? Děkuji
The description says "Synchro Tilt with Lock" - I however have seen the chair in person and I'm pretty sure that it's just an "knee style rocking mechnism" (seat and backrest move together and stay in the same angle) as opposed to a "synchro tilt" where backrest and seat move at different angles (usually 1:2 or 1:3). I also couldn't find a 4D Armrest on the displayed chair. I was movable up/down, angled inwards/outwards and forwards/backwards. I was missing the in/out 4th dimension. Is this a different revision than the chair that I was able to try on display?
Dobrý den, potřeboval bych vědět jaká je šířka a hloubka sedáku. Na internetu se údaje dost liší na různých stránkách a nevím čemu mám věřit.
Dobry den, je tato stolicka tvrda? Ak ano vie mi niekto poradit nieco makke pohodlne k pc?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda-li by jste mi doporučili toto křeslo i když mám 173cm? Nebude pro mě "obří"? Taky sem se chtěl zeptat, kolik CM na výšku je křeslo od země když je píst na "maximum"? Jen se bojím abych nebyl úplně na zemi. Můj stůl je vysoký 70cm. Díky za odpověď!
Dobrý den, v návodu je zobrazen čudlík na vnitřní straně opěrky na ruce pro posun opěrky dopředu a dozadu, tento čudlík na mé židli není a opěrky nejsou zaaretovány a jde s nimi velice snadno pohybovat. Je to normální? Jinak jsem spokojen
Dobrý deň, o stoličku by som mal záujem, len sa obávam, či sa cez leto nebudem nadmerne potit, keďže v izbe cez leto mám 30 stupňov(som hneď pod strechou) asi by bolo lepšie látkové kreslo však . Vďaka.
Dobrý deň,stolička bude ešte dostupná tento rok 2023?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18