Obnoviť stránku

Diskusia k OEM S/FTP patchkabel Cat 7, s konektormi RJ45, LSOH, 3 m, čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa OEM S/FTP patchkabel Cat 7, s konektormi RJ45, LSOH, 3 m, čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu OEM S/FTP patchkabel Cat 7, s konektormi RJ45, LSOH, 3 m, čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k OEM S/FTP patchkabel Cat 7, s konektormi RJ45, LSOH, 3 m, čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
OEM S/FTP patchkabel Cat 7, s konektormi RJ45, LSOH, 3 m, čierny - Sieťový kábel
OEM S/FTP patchkabel Cat 7, s konektormi RJ45, LSOH, 3 m, čierny
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 2 Recenzie 1
Dobry den, je mozne ze mate pri tomto produkte nespravny popis? - podla etikety je kabel kategorie 6A, nie 7. Totiz telo kabla je triedy 7, ale koncovky su 6A. co robi cely kable triedy 6A a co je aj napisane na baleni. Taktiez znacka nesedi - nie je to OEM kabel, ale znacka je goobay
Dobry den chci se zeptat dasa vyměnit nebo vrátit ten kabel. Ten kabel je tvrdý dělá se na něm spirála mohli byste mi prosím poradit.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16