Obnoviť stránku

Diskusia k OEM DVI-I(F) dual --> DVI-D (M) dual

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa OEM DVI-I(F) dual --> DVI-D (M) dual, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu OEM DVI-I(F) dual --> DVI-D (M) dual ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k OEM DVI-I(F) dual --> DVI-D (M) dual vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
OEM DVI-I(F) dual -->  DVI-D (M) dual - Redukcia
OEM DVI-I(F) dual --> DVI-D (M) dual
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 2 Recenzie 5
akceptuje moja grafika tuto redukciu? mam len vystup DVI-D a potrebujem pripojiť s monitorom, ktory ma len VGA vstup. Z DVI-D musim zkonvertovat do DVI-I a následne do VGA. Z DVI-I do vga mam.
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je chyba na straně výrobku a nebo mě. Mám HDMI kabel z monitoru do nové grafiky a ten obraz se mi nelíbí a byl jsem zvyklý na starší VGA kabel s redukcí na DVI-I který jsem používal u staré grafiky a jelikož jsem nenašel žádnou redukci z VGA na DVI-D tak jsem to udělal tak, že jsem vzal ten VGA kabel s redukcí na to DVI-I a na to jsem dal tuto redukci. A tak se chci zeptat jestli je možné vůbec možné mít dvě redukce nebo je tato redukce co jsem zakoupil vadná

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11