Obnoviť stránku

Diskusia k Nokia 5 Silver

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Nokia 5 Silver, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Nokia 5 Silver ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Nokia 5 Silver vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Nokia 5 Silver - Mobilný telefón
Nokia 5 Silver
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 10 Recenzie 15
Dobrý den, v parametrech je napsáno, že mobil má 4 jádra, ale v popisu je "Uvnitř hliníkového těla tepe osmijádrový procesor". U barvy Cooper je v parametrech napsáno 8 jader. Má tento mobil tedy 4 nebo 8 jader? Děkuji
podporuje prosím bezdrátové nabíjení?
Dobrý den, očekává se, že bude uvedený telefon v nejbližší době naskladněn? Děkuji.
Dobrý den, jaký je rozdíl mezi Single a Dual SIM? Děkuji
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda tento telefon má senzory na VR. Děkuji
Vyrabi se Nokia 5 i na jednu simku? Nebo jenom dve?
Dobrý deň , bude k dispozícii aj originálny obal k telefónu Nokia 5 pod názvom Nokia Rugged Impact Case CC 502 . Na nokiáckych stránkach je prezentovaný . Ak áno kedy ? Ďakujem, MB
Jaky typ sim se zde používá??jednou píšete že nano a pak zas micro??
Dobrý den, kdy očekáváte že bude telefon skladem?
Dobrý den Chtěl bych se zeptat jestli u dual sim se musí využívat oba sloty na sim?Pokud ne,tak ten druhý slot nemá vliv na funkci mobilu ne?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18