Obnoviť stránku

Diskusia k Nokia 220 4G Dual SIM čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Nokia 220 4G Dual SIM čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Nokia 220 4G Dual SIM čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Nokia 220 4G Dual SIM čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Nokia 220 4G Dual SIM čierna - Mobilný telefón
Nokia 220 4G Dual SIM čierna
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 21 Recenzie 4
hci blokovat některé příchozí hovory,ale píše mě to,že mám zadat heslo,které neznám.Co mám dělat?
Zakoupil jem tento mobilní telefon Nokia 220 4G Dual SIM černá a baterie vydrží nabitá asi 2 dny při uskutečnění 3 až 4 pětiminutových hovorů.Je to v pořádku?
Dobrý deň, prosím Vás dá sa nastaviť v mobile rýchla voľba?
Dobrý deň, prosím Vás dá sa nastaviť v mobile rýchla voľba?
dobrý den,nedá se přihlásit na email,ani na facebook,píše to,že je špatné heslo,že ověřovací kód,má nesprávný počet znaků a podobně,zřejmě bude potřeba dodat paměťovou kartu?diktafon nefunguje,zřejmě z důvodu málo paměti,myslíte,že se nejde přihlásit je nedostatkem paměti nebo chyba OS nebo prohlížeče Opera?vzal bych telefon na o2 prodejnu,mám od nich sim,jestli by se na to nepodíval?!s pozdravem schimon
Dobrý den,má telefon menu v češtině?
Dobrý deň, nokia mi nerozpoznáva mini-SIM, vybranú zo starého telefónu, ktorý ju však rozpoznáva. Pre istotu som ešte skúsil fungujúcu nano-SIM z iného telefónu vložiť do redukčného rámika a to celé vložiť do mini-SIM socket-u nokie a ani túto SIM mi nerozpoznáva. Môžem mať vadný mini-SIM socket?
Co to znamená, že nemá operační systém? Má nápovědu - predikci pro psaní zpráv (T9 nebo podobné) a můžu si vybrat jazyk - angličtinu, němčinu?
funguje prosím na tomto telefonu messenger tak, že pokud mi dojde zpráva na messenger, že se na displeji objeív upozornění i když je aplikace vypnutá? tedy podobně jako chodí sms? myslím, že ne, ale chci si to ověřit. děkuji
dobrý den, je pravda, jak se píše u na jiných forech, že telefon i při použití SD karty má rychle zaplněnou paměť, protože se zprávy ukládají do mobilu? je prosím limitován počet upomínek v kalendáři a lze měnit - tlumit - ton upomínek v kalendáři? to jsou např. velké nevýhody jinak skvělé nokie 3310.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02