Obnoviť stránku

Diskusia k Neewer fantómový sieťový napájač mikrofónu

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Neewer fantómový sieťový napájač mikrofónu, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Neewer fantómový sieťový napájač mikrofónu ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Neewer fantómový sieťový napájač mikrofónu vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Neewer fantómový sieťový napájač mikrofónu - Príslušenstvo pre mikrofóny
Neewer fantómový sieťový napájač mikrofónu
Momentálne nedostupné
Lacné varianty Príslušenstvo Poradňa a návody 3
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli napájecí adaptér fantomového síťového napáječe mikrofonu má koncovku 5,5x2,1mm? Předem děkuji za odpověď.
Dobrí deň, je na EU zástrčku alebo treba dokúpiť adapter
Dobrý den, mám tento mikrofon (Odkaz do neznáma a chtěl bych ho propojit s iPhonem. Bude mi fungovat, když jej zapojím přes tento síťový napáječ a propojím přes tuto redukci (https://www.alza.cz/alzapower-lightning-mfi-to-3-5mm-jack-f-silver-d5663784.htm?o=2) a tento kabel (https://www.alza.cz/stagg-sac1mpsxf-d6387000.htm?kampan=adw3_audio-video_pla_all_audio-video-css_hudebni-nastroje-a-mikrofony_hudebni-nastroje_c_1003803__STGGt094&gclid=CjwKCAjwrqqSBhBbEiwAlQeqGtddLMgH44yvlnWMbwHhVwO-mv7mj5ECRC5eVMhfj6r29YLAokgRKxoCy2kQAvD_BwE)? Děkuji, Švehla

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06