Obnoviť stránku

Diskusia k MyPhone Hammer Blade strieborný

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MyPhone Hammer Blade strieborný, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MyPhone Hammer Blade strieborný ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MyPhone Hammer Blade strieborný vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
MyPhone Hammer Blade strieborný - Mobilný telefón
MyPhone Hammer Blade strieborný
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 3
Dobrý den, dá se tento telefon použít pro fotografování a natáčení krátkých videí pod hladinou?
Dobrý den, mám 2 dotazy: 1) Telefon, resp. zřejmě aktuální firmware trpí závažnou chybou - nedokáže synchronizovat kontakty z Google účtu. Při zapnuté synchronizaci kontaktů dochází k zasekávání systému a hlášce "Proces android.acore přestal fungovat", nebo "Aplikace Úložiště kontaktů přestala fungovat". V podstatě jediný způsob, jak do telefonu dostat kontakty z Google účtu, je nakopírovat je tam ručně z vytvořené zálohy na PC, ale ani pak není funkční synchronizace a nové kontakty z telefonu se do Google účtu neukládají. Jaké je řešení ? Existuje někde ke stažení bezchybný firmware ? Automatická aktualizace v telefonu nedokáže najít jinou verzi FW, než která je v telefonu už nainstalovaná. 2) Proč u tohoto telefonu stále schází karta hodnocení ?
Dobrý den, chyba se nedala napravit? nebo proč tu ještě nejsou hodnocení. Děkuji
Mohu otázku? proč se nedá hodnotit tento telefon?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09