Obnoviť stránku

Diskusia k MSI Vigor GK20 – CZ/SK

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI Vigor GK20 – CZ/SK, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI Vigor GK20 – CZ/SK ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI Vigor GK20 – CZ/SK vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
MSI Vigor GK20 – CZ/SK - Herná klávesnica
MSI Vigor GK20 – CZ/SK
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 14 Recenzie 14
Dobrý den, oproti popisku má klávesnice dvouřádkový "ENTER" z popisu a z obrázku je jednořádkový.
Dobrý deň, zakúpil som si klávesnicu cca pred 9 mesiacmi. Pred mesiacom mi ľavá nožička na klávesnici začala vypadávať. Reklamačné mi to neuznalo na výmenu. Ok nebúchal som do nej ani nič náročné s ňou nerobil ale akceptujem. Prosím nakoľko z dôvodu takejto malej veci sa nedá dobre použiť kde sa dá kúpiť náhradný diel ? Mám kôli tomuto kupovať novú ?? Diki moc.
Dobrý den chtěl bych se zeptat zda se dá RGB této klávesnice nastavit v nějakém programu?dékuji
Prosim vas, ked je napisane ceska a slovenska lokalizacia klavesnice znamena to ze su tam pismena aj slovenske aj ceske?
ma klavesnica aj viac modov ? ako napr. iba jednu farbu ?
Dobrý deň! Vedeli by ste mi napísať dlžku kábla? Ďakujem
Dobrý deň, chcel by som si kúpiť túto klávesnicu k notebooku hp. Chcem sa opýtať cez čo sa pripája (usb A, c??). Bude mi určite s notebookom fungovať? Za odpoveď vopred ďakujem. Dovidenia.
Zdravím,mužů se zeptat zda mi klávesnice buď fungovat na ps4,5?
Zdravím,mužů se zeptat zda mi klávesnice buď fungovat na ps4,5?
Pamata si klavesnica pri spusteni PC nastavene podsvietenie ? Nemam chut mat v izbe cirkus kazdy den alebo duhovy pochod :-)

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07