Obnoviť stránku

Diskusia k MSI GT72S 6QE-228CZ Dominator Pro 16GB RAM

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI GT72S 6QE-228CZ Dominator Pro 16GB RAM, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI GT72S 6QE-228CZ Dominator Pro 16GB RAM ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI GT72S 6QE-228CZ Dominator Pro 16GB RAM vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
MSI GT72S 6QE-228CZ Dominator Pro 16GB RAM - Notebook
MSI GT72S 6QE-228CZ Dominator Pro 16GB RAM
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 10
Dobrý den je možno rozšíření do budoucna ram paměť?kolik notebook maximálně pobere?
Dobrý den, mám už MSI nějakou dobu a rapidně se zpomalil, začal jsem pátrat a koukám ,že hlásí jenom 8GB RAM ,kde může být problém? RAM-ky by měly fungovat jen v párech (doufám ,nebo si to alespoň myslím), popřípadě jaké RAM koupit? Děkuji
z jakýho roku je tenhle notebook ? Komponenty na mě působí trošku zastarale a vzhledem k tomu mi přijde 40 tisíc jako hodně vysoká cena. I přesto že má 16 GB ram a je to kvalitní MSI (kde je asi i přirážka za značku)
Čo presne u Vás znamená pojem "zánovné"?
Kazy sa tento notebook velmy často
Dobrý den, šla by do tohoto notebooku dát lepší grafickou kartu? když tam píšete s možností upgradu?
Chyba tam totiž nakonec nebyla v adapteru ale v notebooku respektivne v zakladni desce.
Na nic notebook, už nikdy víc, po 8 mesicich odešla zakladni deska pravdepodobne, MSI už nikdy vic !!! A taky by ste mohli zavest telefonní kontakt na lidi v zakaznickych obchodech alza !
Potreboval by som sformatovat HDD. Na laptope bol predinstalovany Win 10 Home. Ako je to potom s re-instalaciou Win 10 Home? Mam pravo podla licecnych podmienok si legalne stiahnut Win 10 Home a znova naistalovat, aky je postup? Vdaka za odpoved.
Dobrý den, kupoval jsem si u Vás přesne tento notebook a nevím proč ale prestal mi fungovat adaptér k tomuto notebooku, prvne sviti ale když ho zapojim k tomuto notebooku tak prestane svitit, notebook mam pul roku teprve takže dá se ten adapter u vás vymenit za funčkní protože si myslim že je chyba v adapteru.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07