Obnoviť stránku

Diskusia k MSI GT62VR 6RE-052CZ Dominator Pro

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI GT62VR 6RE-052CZ Dominator Pro, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI GT62VR 6RE-052CZ Dominator Pro ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI GT62VR 6RE-052CZ Dominator Pro vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
MSI GT62VR 6RE-052CZ Dominator Pro - Notebook
MSI GT62VR 6RE-052CZ Dominator Pro
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 8 Recenzie 2
Zdravím, je možné tento notebook zakoupit bez OS??
Dobrý deň, je ešte možné že tento produkt bude naskladnený za rovnakú alebo nižšiu cenu ? Ďakujem za odpoveď
Su konkrétne tieto kusy vyrobené v roku 2016. Lebo ak áno, tak je veľká pravdepodobnosť, že majú prvú revíziu gtx1070, ktorá spôsobuje problémy. Dôkaz Odkaz do neznáma
JE ten monitor G-Synch?
Je možné upgradovať/vymedniť HDD disk bez porušenia záruky?
Dobrý deň chcel by som vedieť koľko hodín má výdrž táto batéria pri normálnej činnosti vo Windowse.
Dobry den, Mohol by ma kontaktovat niektori z majitelov tohoto notebooku.Len by som si chcel porovnat skusenost s chovanim CPU ventilatoru, ci je moj ten moj kandidat na servis.˘ Vopred dakujem.
Prosím o upřesnění: V popise je psána grafická karta 1070, ale v technických specifikacích je 980, která tato informace je správná?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02