Obnoviť stránku

Diskusia k MSI GE75 Raider 9SG-642CZ kovový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI GE75 Raider 9SG-642CZ kovový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI GE75 Raider 9SG-642CZ kovový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI GE75 Raider 9SG-642CZ kovový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
MSI GE75 Raider 9SG-642CZ kovový - Herný notebook
MSI GE75 Raider 9SG-642CZ kovový
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4
Dobrý deň, u herných notebookov MSI GE75 RAIDER je batéria napevno vstavaná, alebo užívateľsky odpojiteľná a vymeniteľná ?? Vďaka za odpoveď, Andrej
Dobrý den, Vybírám si že dvou msi a zajímá mě který laptop bude lepší (větší výkon v aaa hrách, třeba Ray tracing v přicházející hře cyberpunk atd.. Samozřejmě na ultra) Parametry druhého laptopu jsou Intel Core i7-9750H (2,60 - 4,50GHz), 32GB RAM DDR4, 2TB SSD, Intel UHD Graphics 630 + NVIDIA GeForce RTX 2080 with Max-Q Desing - 8GB GDDR6 Nejvíc mě v tom nechává nejistým právě rozdíl mezi grafickými kartami a ram memory.. Potom tedy mam ještě dotaz na sloty na harddisky. jsou u msi ge75 a gs 75 jinak řešené? Předem děkuji za odpověď.
Dobrý deň, aký je prosím rozdiel medzi týmto NTB a MSI GT63 8SG-014CZ Titan kovový ? Rozhodujem sa medzi nimi dvoma, no neviem popravde podľa čoho sa rozhodnúť, pretože jednak mám pocit, akoby nie všetky informácie boli uvedené ku každému modelu (napríklad info o Thunderbolt) a nie sú tú žiadne užívateľské recenzie. Ide mi o výkon, kvalitu a určite nech ten NTB nehučí veľmi. ďakujem
Dobrý Den, Je Grafická Karta V Tomto Laptopu Typu Max-Q?? Předem Děkuji Za Odpověď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11