Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k MSI B450-A PRO MAX

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI B450-A PRO MAX, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI B450-A PRO MAX ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI B450-A PRO MAX vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
MSI B450-A PRO MAX - Základná doska
MSI B450-A PRO MAX
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 31 Recenzie 1
Dobrý den, mohu se zeptat kdy bude skladem ?
Dobrý den, podporuje tato základová deska tyto grafiky? GIGABYTE GeForce RTX 3090 Gaming OC 24GB GDDR6X MSI, GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24G OC
Dobrý den mám dotaz podporuje gddr5 grafiku
Dobry den, zakupil som s touto doskou aj procesor AMD Ryzen 5 5600G ale po spusteni sa nic nedeje... klavesnica je mrtva, mys tiez, z videa nejde ziadnym portom ziadny signal. Ventilator sa na procesore toci, a vedla hlavneho napajacieho konektora mi svieti diodka CPU. Nikde som sa nedopatral co to znamena, a asi sa v tomto pripade nebude dat prepalit bios za najnovsi? Je doska vadna a treba ju reklamovat, alebo je problem niekde inde? CPU je osadene spravne.
Dobrý deň, prosím, je táto doska kompatibilná s CPU AMD Ryzen 5 5600G ? Ďakujem.
Dobrá den šlo by do této desky zapojit ssd disk Samsung 970 EVO PLUS 250GB
bude tento produkt v budúcnosti ešte dostupný ? Ak nie mohli by ste dať alternatívu dosky ku amd ryzen 5 3500x bez toho aby som musel kupovať uptade biosu ?
Dobrý den, bude deska fungovat s ryzen 3 3100?
dobrý den, kolik má tato deska fan konektorů?
Dobrý deň, koľko ventilatorov na skrini sa dá na túto dosku zapojíť? Niekde som čítal, že 4, avšak by som chcel 5, je možné to riešiť?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16