Obnoviť stránku

Diskusia k MOZOS LBB-002

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MOZOS LBB-002, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MOZOS LBB-002 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MOZOS LBB-002 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
MOZOS LBB-002 - Redukcia
MOZOS LBB-002
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 2 Recenzie 9
Dobrý deň, rád by som sa opýtal či bude fungovať táto redukcia v prípade, že pôjde hdmi kábel z notebooku msi katana gf76 12uc do monitoru HP Compaq LE1711 ktorý má VGA. Pýtam sa preto že jedna redukcia už takto nefungovala a nerád by som keby sa to stalo znova. A ešte malý detail, VGA koncovku plánujem pichnúť priamo do monitoru. Za odpoveď ďakujem
hcem sa opytat potrebjem pripojiť pc s výstupom VGA na kábel HDMI a naásledne preniesť obraz na povedzme Tv al. iný Monitor možem použiť túto redukciu?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19