Obnoviť stránku

Diskusia k MoFi 9H Diamond Tempered Glass iPhone Xr

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MoFi 9H Diamond Tempered Glass iPhone Xr, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MoFi 9H Diamond Tempered Glass iPhone Xr ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MoFi 9H Diamond Tempered Glass iPhone Xr vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
MoFi 9H Diamond Tempered Glass iPhone Xr - Ochranné sklo
MoFi 9H Diamond Tempered Glass iPhone Xr
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 1
Při dodržení všech pokynů aplikace krytu na diplej, sklo se po dvou hodinách štíplo, a u ovladačů na hlasitost se odštipuje. Napsal jsem recenzi, ta se neobjevuje. Koupeno v pátek ráno, odpoledne osazeno, a ani ne po 24 hodinách displej vypadá jak po náletu… Takže dotaz – k čemu ta věc je? Pavel Beneš

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16