Obnoviť stránku

Diskusia k MIO MiVue C540

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MIO MiVue C540, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MIO MiVue C540 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MIO MiVue C540 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
MIO MiVue C540 - Kamera do auta
MIO MiVue C540
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 16 Recenzie 5
Keď dám do 12V zásuvky kábel z tejto kamery, ako viem pridať iné USB zariadenie, keď toto zablokuje celú zásuvku? Dá sa nejako inak napájať kamera iba USB káblom? Ďakujem.
Dobrý deň , ako mám odpojiť kameru od držiaku , keď si ju chcem zobrať zo sebou ? ( Nemontoval som ju )
Dobrý den, kamera mi z čelního skla stále padá, vše očištěno. Přísavku upevním, ale po chvilce stejně kamera spadne. Co s tím? Ještě se chci zeptat, zda je normální, že se kamera každou chvilkou spouští do nouzového režimu i na rovné silnici. Děkuji za odpovedi
Dobrý den, jak dlouho trvá , než se kamera spustí po prvním zapojení. Vše je připojeno správně, ale nezapnula se . Předpokládám , že je vybitá? Jak dlouho cca trvá , než se úplně nabije? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, jakou by jste mi doporučil paměťovou kartu do této kamery? Chtěl bych kapacitu okolo 128GB a do 600Kč. Je nějaká taková? Předem děkuji za odpověď M.
Abych si parametry jako pozorovací úhel hledal na konkurenčních stránkách
dobrý den, jaká je koncovka v kameře na nabíjení? Myslím tu co se dava do kamery když se připojuje nabíječka? děkuji
Dobrý den, chci se zeptat na svítící resp.blikající diody a na jejich barvu. Jednou bliká zelená s oranžovou, poté červená. Nikde jsem se nedočetl co to znamená. Jaký to má vliv na funkčnost nahrávání. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, dá se kamera dát do jazyka českého?
Dobrý den, jak dlouho má vydržet zapnutá obrazovka u nově zakoupené a plně dobité kamery (v režimu LCD trvale on)?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13