Obnoviť stránku

Diskusia k Minecraft Starter Collection – Xbox One

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Minecraft Starter Collection – Xbox One, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Minecraft Starter Collection – Xbox One ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Minecraft Starter Collection – Xbox One vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Minecraft Starter Collection – Xbox One - Hra na konzolu
Minecraft Starter Collection – Xbox One
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 21 Recenzie 3
Dobrý den, jaká je toto verze Minecraftu???
Dobrý den chci se zeptat jestli můžu si zakoupit Minecraft xbox one na vaší prodejně běs toho aych si ho zakoupil na internetu?
Dobrý den to mi domů přijde kartička s aktivačními kódem nebo mi to přijde na email?
Dobrý den můžu jaká je je verze tohoto minecraftu. Děkuji
Dobrý den na co je těch 750 coinů?
Tak info pro všechny hra obsahuje CD a i Češtinu ! ??????
Dobrý den, Píšete, že ke hře je potřeba účet Xbox live Gold. Dá se hra hrát i v případě, že tento účet nemám, formou nějakého single playeru? Děkuji za odpověď.
Dobrý den je v této hře kód nebo CD děkuji předem
Dobrý den, obnovuji otázku z r. 2018, kde píšete, že hra má české titulky. V r.2019 už ale píšete, že je jen v aj. Má tedy hra české titulky? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli jde minecraft na xbox one hrat na klávesnici. Děkuji za odpověď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04