Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Diskusia k Minecraft Dungeons – Nintendo Switch

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Minecraft Dungeons – Nintendo Switch, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Minecraft Dungeons – Nintendo Switch ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Minecraft Dungeons – Nintendo Switch vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Minecraft Dungeons – Nintendo Switch - Hra na konzolu
Minecraft Dungeons – Nintendo Switch
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 11 Recenzie 2
Dobrý den chci se zeptat jestli se nachází v obalu jenom karta s kódem na stáhnutí v nintendo shopu nebo normalnej čip nebo jak se tomu říka.
Dobrý den, nedaří se mi zprovoznit hru pro dva hráče na jedné konzoli. Hra píše: "P2 press L tab", ale tlačítko nijak nereaguje. Ke konzoli jsou spárované oba ovladače a oba fungují. Netušíte, jaký je správný postup?
Dobrý den, dá se hrát tato hra na playsteysen4? A musí být vyrtualni helma nebo ne?.. děkuji za odpoved
htěl bych se zeptat včem se liší tao "hero edition" od té klasické děkui za odpověď
Můžou přes jedno Nintendo switch hrát tuto hru dva hráči?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, bude někdy v bližší době dostupný v playstation platformě? Děkuji za odpověď.
Dobrý den. Mám drobný dotaz. Na webu Nintendo Shopu je napsáno, že tato hra podporuje několik jazyků včetně ruštiny (což je pro mě hodně důležitý faktor, aspoň text). Na webu Alzy je uvedeno, že je jazyk EN. Chtěl bych se zeptat, jestli nahodou nevíte, zda se jedná o verzi hry, která má jen jeden jazyk, či by se dalo ten jazyk zmenit v herních nastaveních?
Má tato hra handheld podporu?
dobrý den chci se zeptat kolik tato hra zabírá GB na nintendo switch
na krabici je napisane ze obsahuje hero pass a to je ze bude obsahovat prve 2 dlc a moja otazka je ze ci fakt je to ta verzia s hero pass

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11