Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Minecraft: Bedrock Edition – PS4

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Minecraft: Bedrock Edition – PS4, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Minecraft: Bedrock Edition – PS4 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Minecraft: Bedrock Edition – PS4 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Minecraft: Bedrock Edition – PS4 - Hra na konzolu
Minecraft: Bedrock Edition – PS4
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 21 Recenzie 3
Potřebuji vědět jestli tenhle Minecraft je fake nebo ne,ale asi ne. Je officiální že vyjde Minecraft Bedrock pro PS4 když ale ani nebyl oznámen?
prosim jakou verzi koupit pro syna? hledam mezi starter pack a touto aby mohl on sam hrat multiplatformne … tzn. iOS vs PS4 … diky za radu
Lze hrát i cross mezi ps4 a androidem? Předem díky za odpověď
hápu to správně že tedy přes PlayStation 4 bude moc rád má dcera s kamarádky který hraju Minecraft na telefonu?
Dobrý den, dá se při hraní off-line rozehraná hra ukládat?
Bude možno na PS5? vložit toto CD
Dobrý den, rád bych se zeptal zda je možné se v bedrock edici přihlásit na minecraft servery a jestli ano tak zda je možné na nich hrát i s hráči, kteří nemají bedrock verzi.
Dobrý den, rád bych se zeptal zda je možné se v bedrock edici přihlásit na minecraft servery a jestli ano tak zda je možné na nich hrát i s hráči, kteří nemají bedrock verzi.
Kolik hráčů najednou může hrát tuto verzi na PS4? Myslím v multiplayeru bez online verze. Děkuji
Opravdu jde propojit např. Ps4 s mobilem s Androidem? Když dcera bude chtít hrát na ps4 s kamarádkou co má mobil a bydlí daleko? Díky za info.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08