Obnoviť stránku

Diskusia k Mikrotik RBLHG-5HPnD

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Mikrotik RBLHG-5HPnD, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Mikrotik RBLHG-5HPnD ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Mikrotik RBLHG-5HPnD vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Mikrotik RBLHG-5HPnD - Vonkajší WiFi Access Point
Mikrotik RBLHG-5HPnD
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 2 Recenzie 2
Tak jsem to reklamoval a rovnou mi přišla zpráva, že mám zboží donést zpátky na pobočku. Ale já to nechci vrátit! Prostě jsem si koupil WiFi Access Point Miktotok a chci, aby to fungovalo jako Access Point. Jak se dá dokoupit licence a kolik to stojí peněz? Připadá mi krajně nepoctivé něco prodávat a poté nechat zákazníka, aby si na webu výrobce našel, že to fungovat nebude, dokud si nezakoupí za další peníze licenci, aby to vůbec fungovalo. Co s tím? Zařídíte mi nějak tu licenci, nebo to mám jít vrátit?
Dobrý den, potřebuji natáhnout internet mezi 2 budovami na vzdálenost 350 metrů. Je toto vhodné zařízení pro ten účel? V cestě je strom. Javor. Nevadí to signálu?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11