Obnoviť stránku

Diskusia k MIDEA MFD45S200B.1-CZ

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MIDEA MFD45S200B.1-CZ, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MIDEA MFD45S200B.1-CZ ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MIDEA MFD45S200B.1-CZ vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
MIDEA MFD45S200B.1-CZ - Umývačka riadu
MIDEA MFD45S200B.1-CZ
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 8 Recenzie 22
Dobrý den musí ta myčka být napojena na vodu? Děkuji
Dobrý den,myčka dokončí cyklus,otevře se ,ale do konce programu ještě zbývá třeba u EKO programu 55minut,které se pouze odpočítávají.Je toto v pořádku?
Dobrý deň, v momente ako zapojíme umývačku do elektrickej zásuvky, zo spodného umývacieho ramena začne vyvierať voda po celú dobu, kým je umývačka zapojená. Umývačku pri tom ani netreba zapnúť tlačidlom a tá voda stále vyviera a rameno sa točí. Ide o závadu? V manuáli v časti "riešenie problémov" sme nič podobné nenašli. Pri nastavení programu a spustení umývačky, umývačka pracuje ako má a riad vyberieme čistý. Avšak po ukončení programu sa rameno stále otáča a vyviera z neho voda. Príčina? Ďakujem
Prosím jaká je přesně barva myčky ? ČERNÝ MAT, NEBO LESK?5
Hezký den, uvádíte, že myčka má šuplík na příbory, ale na fotografii vidím koš na příbory, jak to tedy je? Děkuji
Prosím rozmery. Nikde som ich nenašiel a je to ci výrobok cesky
Dobrý den,kdy bude myčka dostupná?
hcem sa opýtať či môžem dávať príbory aj tam hore na lavo namiesto toho koša v pravo dole

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07