Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k mBot - Robot Explorer kit

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa mBot - Robot Explorer kit, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu mBot - Robot Explorer kit ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k mBot - Robot Explorer kit vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
mBot - Robot Explorer kit - Stavebnica
mBot - Robot Explorer kit
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6
Dobry den, va krabicia vidiet napis ze je vhodny od 14 rokov vyssie, nesuhlasi to s vasim zadanim pri produkte. Ako to je teda je? Dakujem
Dobrý den. Existuje k tomuto produktu na internetu český návod? Nebo je pribaleny?
Dobrý den, v balení není návod k použití v češtině. Lze ho někde stáhnout? Děkuji. Jana Steifová
"PC software", ale na videu programují na MAC, tak jak je to?
Dobrý den, proč na tohoto robota nelze využít slevový kupón? Je to robotická hračka a máte to v té kategorii, přesto kupón z dané kategorie nelze uplatnit
Jaký je prosím rozdíl této sady se sadou mBot - STEM Educational Robot kit, verze 1.1 - 2,4G kterou zde nabízíte také? je to novější verze nebo něco jiného?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03