Obnoviť stránku

Diskusia k Maxxo PP40B

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Maxxo PP40B, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Maxxo PP40B ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Maxxo PP40B vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Maxxo PP40B - Ventilátor
Maxxo PP40B
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 11
Dobrý den, při montáži těla ventilátoru na seřiditelnou trubici mám pocit, zda by v trubici neměl být otvor pro upevnění těla šroubem. Chtěl bych se zeptat, zda by se nemohlo jednat o vadný kus. Na konstrukci není žádný závit nebo jiná možnost, jak stabilně uchytit tělo ventilátoru na seřizovatelné trubici. Předem děkuji za zodpovězení dotazu.
Dobrý den jaký je rozměr podstavy -délka jedné packy
Dobrý den, mužů zeptat pokud dá se otáčet ten ventilátor vertikálně, nebo on se otáčí jenom horizontálně? děkuji
Zdravím, chcel by som sa spýtať, dá sa na tomto modely vypnúť funkcia oscilácia??
Dobrý deň, popri montáži zariadenia som zistil, že jeden diel v balení chýba. Konkrétne horná trubica bez ktorej je ventilátor nepoužiteľný. Dá sa to nejak dodatočne riešiť? Ďakujem.
dobrý den, při montáži jsme poškodili připevnění vrtule, dá se koupit náhradní? děkuji Vlažná
Dobrý den. Výška nastavení?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11