Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Diskusia k Marshall Emberton BT Black & Brass

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Marshall Emberton BT Black & Brass, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Marshall Emberton BT Black & Brass ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Marshall Emberton BT Black & Brass vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Marshall Emberton BT Black & Brass - Bluetooth reproduktor
Marshall Emberton BT Black & Brass
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 15
má reproduktor aplikaci a je v ní ekvalizér
Dobry den, nelze bohuzel pripojit na gramofon Audio-Technica AT-LP60XBTBK na mobilni zarizeni se pripoji bez problemu. Na gramofonu nelze vybrat pripojovane zarizeni muze to byt tim? Uvedeno,ze se pripoji na jakekoliv zarizeni tak tomu trosku nerozumim ,proc tedy nelze pripojit?Mate prosim naky typ nebo navod predem dekuji s pozdravem Petra Bilkova
Zdravim, jde pouzit tenhle produkt jako klasicky reproduktor pro pocitac? Ve smyslu ze jestli je muzu propojit nabijeckou a neparovat pres bluetooth? Predem dekuju.
Dobrý den,dá se tento reproduktor spárovat s druhým stejným,aby to hrálo na stole "stereo". Děkuji
Dobrý den, budete mít tento produkt v budoucnu také v bílé variantě, která je k dispozici na stránkách výrobce?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18