Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k MaDe Zigy s funkciou času

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MaDe Zigy s funkciou času, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MaDe Zigy s funkciou času ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MaDe Zigy s funkciou času vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
MaDe Zigy s funkciou času - Robot
MaDe Zigy s funkciou času
Momentálne nedostupné
dobry den,po zakúpení a prvom spustení je velmi zle rozpoznat co hovori,velmi nezrozumiteľné.je to mozna chyba reproduktora?mate s tym skusenost? dakujem
Robot je opravdu na baterie AA ? Proc je tedy na krabici napsano USB dobijeni?
Dobry den, Robota už nabijíme od stedreho dne, porad svítí kontrolka červene a nefunguje ani minutu. Ach jo.
Objednal som tohto robota s tým, že je uvedené že hovorí a reaguje na otázky v slovenčine. Temn, ktorý mi došiel je však v češtine. Dá sa to nejako prestaviť?
Dobry den, je tento robot v tomto roku 2021 uz naprogramovany uz aj v Slovenskom jazyku ? Dakujem. Martin
Dobrý den, jak dlouho by měl po nabití robot fungovat? nabil jsem ho a funguje cca 5min? uvnitř je nabíjecí baterie 3,7V, 600mA. Díky
Zdravim, mám v plánu koupit 2 roboty pro oba syny a otázka zní nebudou se navzájem rušit když si děti budou s nima hrát. Díky za rady.
Dobry deň , o ktorú verziu, model sa jedna ? Píšete , že s funkciou času , ale medzi príkazmi a na dialkovom ovládači nie je. Nova verzia, model ma pripojenie usb - pre nabíjanie baterii. Mate v ponuke MaDe Zigy s funkciou času a nabíjanie z USB ?
Este sa chcem opytat ci ten robot hybe rukami.lebo ten mas hybe len ked mu rukami hybeme my.ci je na to nejake tlacitko.zatial som na to neprisla.dakujem
Dobry den dnes nam prisiel robot ale museli sme ho dat nabijat.ked je nabity tak sa cervene svetlo zmeni na zelene?len to tam nie je nikde pisane iba ze nabijat 3 az 4 hodiny prve nabijanie.tak az vieme lebo syn jr nedockavy Dakujem

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14