Obnoviť stránku

Diskusia k LuminArc - Jedálenská súprava, 18 ks CARINE biela N2184

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa LuminArc - Jedálenská súprava, 18 ks CARINE biela N2184, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu LuminArc - Jedálenská súprava, 18 ks CARINE biela N2184 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k LuminArc - Jedálenská súprava, 18 ks CARINE biela N2184 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
LuminArc - Jedálenská súprava, 18 ks CARINE biela N2184 - Jedálenská súprava
LuminArc - Jedálenská súprava, 18 ks CARINE biela N2184
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 8 Recenzie 13
Dva talirky nam prisli praskle, nereklamovali sme.
Taniere vyzerajú pekne až na to, že 3 biele hlboké taniere prišli rozbité. 26.12.2020 si Alza vyžiadala fotodokumentáciu s tým, že ponúka kompenzáciu. Fotografie boli odoslané, no od tohto momentu sa už z Alzy nikto neozval...
dobry den je tam 9ks bilich a 9ks černych nebo jak mam chapat black and white kdyz mate uvedeno cerne
Dobrý den, v popisu produktu máte napsáno, že je sada vhodná i do mikrovlnné trouby, v detailech je pod kolonkou ,,vhodné do mikrovlnné trouby" napsáno NE. Nechtěl bych aby mi z talíře slezla ta černá barva, jak to s nimi tedy je?
Dobrý den, talíře jsou průsvitné?
Dobrý den,dnes vyzvedla balík a tam 6 ks.taliře černe,malé černe 6 ks. ,a na polívku 6 ks.bile.,hrnečky s talířky bíle.Mate uvedeno že 3 ks.bilé,3 ks.černe .od každiho druhu
Vnútro tanierov je v tvare kruhu alebo štvorca ?Dakujem
jaké jsou rozměry talířů? zajímá mě jestli se vejdou do mikrovlnky

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16