Obnoviť stránku

Diskusia k Logitech MX Keys - US INTL

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Logitech MX Keys - US INTL, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Logitech MX Keys - US INTL ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Logitech MX Keys - US INTL vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Logitech MX Keys - US INTL - Klávesnica
Logitech MX Keys - US INTL
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 40 Recenzie 37
Dobrý deň, čakám odpoveď z Logitech o informácii, či budú vôbec vyrábať klávesnicu MX Keys s CZ/SK rozložením kláves. Je to ale smutné od obchodníkov, že si v Logitech nedali požiadavku na CZ/SK layout. Myslím že by nebol stratový ani Logitech ani obchodníci v CZ či SK. Je to Vaša hanba !!!
bude aj combo mx keys + mx master 3 + podlozka pod ruky alebo si radsej objednat priamo u vyrobcu?
Mohu se zeptat? Kdy asi očekáváte naskladnění produktu? Bude to ještě třeba tento rok?
Odpovídají screenshoty realitě, tj. má tato klávesnice skutečně dlouhý levý shift? Nerad bych vracel další klávesnici.
Dobrý deň. Bude v blízkej dobe (+6 mesiacov) aj slovensko/česká lokalizácia, resp. rozloženie kláves? Predsa len je tu pomerne dosť užívateľov, ktorí to vedia oceniť, napr. tí, ktorí často a veľa píšu slovenské texty. Sú použiteľné prípadné SK polepy na konvexne tvarované klávesy?
Dobrý den, bude prosím i v české lokalizaci?
Je podlozka pod zapastie sucastou balenia v tejto verzii ? Vopred vdaka. Podla obrazkov vyzera ze ano.
Zdravím Vás, K uvedenej klávesnici je možné u Vás zakúpiť aj náhradnú batériu? Vedeli by ste mi poslať odkaz ktorá je pre ňu určená. Ďakujem
Dobrý deň. Aký tvar má klávesa enter ? Americký, teda podlhovastý enter alebo európsky v tvare obráteného písmena “L” ?
Dobry den, rad bych objednal variantu s normalnim US rozlozenim klaves = jednoradkovy enter a siroky levy shift. Podle stranek vyrobce se jedna o kody 920-009294 (graphite) pripadne 920-009295 (black). Je to prosim mozne?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18