Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Logitech G815 LIGHTSYNC US GL Linear

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Logitech G815 LIGHTSYNC US GL Linear, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Logitech G815 LIGHTSYNC US GL Linear ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Logitech G815 LIGHTSYNC US GL Linear vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Logitech G815 LIGHTSYNC US GL Linear - Herná klávesnica
Logitech G815 LIGHTSYNC US GL Linear
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 1
Rozhodně nekupovat rozbalenou. Vypadá to že alza točí dokola ty a samí kusy z vadný řady co nefungují s Logitech GHUB. A sami s tím neuděláte nic, než jen vrátit aby to alza podstrčila zas někomu jinýmu kdo si toho snad nevšimne...
Dobry den, mam tuto klavesnicu so serial number zacinajucim 1920... tieto verzie su zle, nefunguju s Logitech GHUB, teda nesvietia a mate z toho iba klasicku klavesnicu. Tie co mate teraz v ponuke, su s novym serial number, zacinajucim 1925...? Tie by uz mali byt ok.
Dobrý den, bude dostupná i česká verze? To bych ty strašlivé peníze za ni i dal. Díky
Má krátký levý shift a velký enter, jako je na obrázku? Na webu Logitechu vidím US verzi, která má shift dlouhý a enter malý.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09