Obnoviť stránku

Diskusia k LIQUI MOLY Preplach motora 300 ml

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa LIQUI MOLY Preplach motora 300 ml, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu LIQUI MOLY Preplach motora 300 ml ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k LIQUI MOLY Preplach motora 300 ml vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
LIQUI MOLY Preplach motora 300 ml - Aditívum
LIQUI MOLY Preplach motora 300 ml
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 14
Dobrý den, mohu použít na vw golf 4 1.6 benzín 2004?
Dobrý deň to mam vyliať celú fľašku do nového oleja ?
Zdravím je tento produkt vhodný pro auta s DPF ? Konkrétně VW Passat variant 1,9tdi 77kw r.v.2006? Děkuji za odpověď Danihlík
Keď zadám do internetového vyhľadávača "Liqui Moly Engine Flush", zobrazí sa mi vyzuálne iný výrobok ktorý má TUV a nápis MADE IN GERMANY. Otázka znie: Kde je vyrobený vami ponúkaný produkt a aké normy spĺňa?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19