Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Diskusia k LG F2DV5S7S0

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa LG F2DV5S7S0, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu LG F2DV5S7S0 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k LG F2DV5S7S0 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
LG F2DV5S7S0 - Parná práčka so sušičkou
LG F2DV5S7S0
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 14
LG F2DV5S7S0- zánovní Tato pračka byla použitá, nebo opravovaná, či jen rozbalená? Co můžu očekávat, jsou nějaké kosmetické vady ? Záruka je stejná jako u nového zboží? děkuji za info Brožíková
Má pračka český panel? V popisu jsem nenašla, fotky nejdou zvětšit. Datart u stejného modelu píše, že panel JE český - ale ve videu pod tím je panel anglicky. Samozřejmě chápu, že video může být pro globální potřebu a jsou tam namluvené jazykové mutace ... Ale to mi nepomáhá dojít k jistotě - je tam panel český - a nebo ne?
Dobrý den, jaké jsou vnější rozměry pračky? V popisu jsem je nikde nenašel, děkuji ??
Jak se zbavuje sušička vody pri sušení? Nebo to odtika stejně jako voda pro ždímání?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12