Obnoviť stránku

Diskusia k Lenovo ThinkPad 65W AC-EÚ

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo ThinkPad 65W AC-EÚ, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo ThinkPad 65W AC-EÚ ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo ThinkPad 65W AC-EÚ vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Lenovo ThinkPad 65W AC-EÚ - Napájací adaptér
Lenovo ThinkPad 65W AC-EÚ
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 12 Recenzie 2
Dobrý deň! Je možné použiť tento adaptér pre Lenovo X250?
Dobry den, vedeli by ste mi prosim odporucit adapter na Lenovo Ideapad Y50-70?
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, zda je tento adaptér vhodný pro notebook Lenovo Flex2 14? Děkuji
Dobrý den, zdroj po připojení k T540p je počítačem označen jako slabý a nevhodný pro tento typ notebooku. Nejsem si jist, jestli je to porucha nebo mylná informace v popisu produktu.
Je prosím tento adaptér vhodný pre notebook Lenovo Yoga 2 13"?
Hmotnost? Děkuji
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda tento adaptér mohu použít pro Lenovo Yoga 720-15, jde mi o lepší přenosnost, ten co mám je docela těžký. Popřípadě nějaký jiný cestovní adaptér.
Dobrý den, svůj notebook T450 jsem lkoupil v Kanadě a nyní po přestěhování zpět do Prahy potřebují český napájecí zdroj. Byl by tento zdroj k mému notebooku vhodný? Nejsem si jist zvlášť kvůli rozdílům v kanadském a českém napětí (110V vs 220V). Prosím dejte mi vědět. Díky
Dobrý den, je to kompatibilní s notebookem Lenovo Z51-70 Děkuji za odpověď
je kompatibilný aj na y700 ideapad?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18