Obnoviť stránku

Diskusia k Lenovo Mini-DisplayPort – DisplayPort

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo Mini-DisplayPort – DisplayPort, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo Mini-DisplayPort – DisplayPort ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo Mini-DisplayPort – DisplayPort vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Lenovo Mini-DisplayPort – DisplayPort - Video kábel
Lenovo Mini-DisplayPort – DisplayPort
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 11 Recenzie 22
Bude kabel fungovat na iMac mid 2014 v propojeni s klasickym PC jako externi monitor, nebo je pouze jednosmerny na vyvod na dalsi externi monitor?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda dokáže kabel přenášet internetové připojení zavedené do monitoru (hp z32) přes ethernetový kabel?
Dobrý deň dokáže tento kábel preniesť 240 Hz ? Je obojstranný? Môže byť zdroj aj na miniDP ? AK nie, dokážete mi poradiť takýto kábel ktorí to dokáže preniesť ?
bohuzial sa jedna o zastaraly kabel s DP 1.2, cize nezvlada 8K
Dobrý den, nejsem si jist, zda správně rozumím směru tohoto kabelu. Mám-li notebook s thunderbolt 2 slotem (minidisplay port), můžu k němu tímto kabelem připojit monitor, který má display port výstup? Nebo to funguje naopak? Mám MacBook pro 2014. Děkuji.
Da se tento kabel pouzit na mobilni telefon lenovo phab
Chtěl bych se zeptat jestli tento kabel dokáže 1920x1080 240hz na monitor?
je tento produkt aj na lenovo legion y520
Nese tento kabel 4k 60 hz a zároveň i zvuk? Konkrétně z Intel Nuc 5I3RYK?
Mám podobný kabel ovšem pouze 30Hz,je tento na 60Hz?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08