Obnoviť stránku

Diskusia k Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse - Herná myš
Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 6
Lenovo Legion M300 RGB Gaming mouse - je kompaktibilná s Xbox series X/S a MSFS2020 ? Ďakujem
Dobrý den, lze nastavit na myši jednu stálou barvu podsvícení ? Děkuji Jirka
Dobrý deň, je táto myš určená pre pravákov?
Dobrý, chcel by som sa spytat ze aku ma odozvu myska a ci je komptibiona s ps4 ci s nou pojdu hrat hry, dakujem za odpoved
zdravim, nikde nevidim ake hodnoty DPI sa nastavuju po kliknuti na DPI tlacidlo. ake su dane hodnoty? su napr. 400/1200/8000?
Dobrý den, pokud myš zapojím k notebooku před jeho zapnutím, po naběhnutí systému myš nefunguje. Musím odpojit a zpět připojit USB, nebo připojit až ve Windows. V čem by mohl být problém? Děkuji
Dobrý deň Mám na túto myš otázku ,že či zahrňuje aj dvojklik. Predom ďakujem za odpoveď

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14