Obnoviť stránku

Diskusia k Lenovo Legion 5-17IMH05 Phantom Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo Legion 5-17IMH05 Phantom Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo Legion 5-17IMH05 Phantom Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo Legion 5-17IMH05 Phantom Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Lenovo Legion 5-17IMH05 Phantom Black - Herný notebook
Lenovo Legion 5-17IMH05 Phantom Black
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 3
Dobrý deň, je možné nabíjať notebook powerbankou ?
Dobrý deň, aké sú hodnoty displeja: adobe rgb/ntsc/srgb a doba odozvy(ms)? Viete uviesť aj aký typ LCD panela je použitý? (napr. MSI KATANA používa typ panela Innolux N173HCE-G33). Ďakujem.
Dobrý den, chci se zeptat jestli je možné u tohoto notebook zvýšit uložiště třeba na SSD 1000gb? nebo k 512gb přidat hdd? Děkuji za odpověď.
Dobrý deň, aká je výška a šírka samotného displeja(myslené bez rámu a brady obrazovky)? Aké možnosti dokúpenia/výmeny HW komponentu má tento NTB(bez straty záruky). Aký je počet voľných a obsadených slotov pre RAM a SSD SATA/M.2?
Dobrý den, u notebooku s hdd jsem zvyklý zálohovat celý systém tak, že naklonuji disk na stejně veliký v externím boxu, disky poté prohodím a pokračuji v práci. V šuplíku mám tedy funkční disk se všemi daty a v notebooku jeho klon. A tak pořád dokola... Mám v úmyslu k tomuto notebooku (LL 5-17IMH05 / 82B300C2CK) zakoupit pro tento účel ssd disk GIGABYTE NVMe 512GB SSD https://www.alza.cz/gigabyte-nvme-ssd-512gb-d5693272.htm a pro něj externí box Orico M2PF-C3-BK-EP 5Gbps https://www.alza.cz/orico-m2pf-c3-bk-ep-5gbps-d6158435.htm Bude mi to fungovat? Hlavně tedy zda ten nový disk bude správně fungovat v tomto notebooku a v tomto boxu. Pokud se pletu, můžete mi navrhnout alternativu? (nespěchám) Děkuji Vám za odpověď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04