Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Diskusia k Lenovo Legion 5-15IMH05H Phantom Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo Legion 5-15IMH05H Phantom Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo Legion 5-15IMH05H Phantom Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo Legion 5-15IMH05H Phantom Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Lenovo Legion 5-15IMH05H Phantom Black - Herný notebook
Lenovo Legion 5-15IMH05H Phantom Black
Predaj skončil
Nakolko fps utiahne GTA V s natacanim cez OBS
Dobrý deň, mohli by ste mi povedať, ako dlho sa notebook používal pred jeho predajom? V akom stave je batéria?
Dobrý den, je součástí balení nabíječka?
Dobrý den, kolik má tento NB pozic na M.2 SSD? Pokud potřebuju rozšířit kapacitu úložiště, je třeb ho vyměnit za větší nebo lze přidat další? Děkuji moc za odpověď. David M.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat co to znamená čtyřzónová RGB klávesnice? Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, Jaký to má displayport? Vůbec to není v popisu.
dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký má příkon TDP grafické karta RTX 2060 tomto notebooku děkuji přeji hezký den
Dobrý den splňuje požadavky na win11?
Dobry den, mam zopar otazok. Vlastnil som starsi model lenovo y540, ktory nemal panel overdrive v Lenovo vantage softvery, ktory znizuje screens reponse time takmer o polovicu. Pozeral som niekolko recenzii novsich laptopov a niektore mali panel overdrive, niektore nie. Viete mi povedat ci tato verzia notebooku ho ma? Taktiez, je mozne napojit externy monitor, ktory ma 280hz alebo az 360hz? Vdaka vopred
Dobrý den, dá se podsvícení klávesnice nastavit na trvale jednu barvu (třeba bílou)? Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12