Obnoviť stránku

Diskusia k Lenovo IdeaPad Z70-80 Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad Z70-80 Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad Z70-80 Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad Z70-80 Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Lenovo IdeaPad Z70-80 Black - Notebook
Lenovo IdeaPad Z70-80 Black
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 3 Recenzie 6
Dobrý den, už delší dobu mám tento notebook a teď bych k němu chtěl dokoupit 4k monitor. Chci se zeptat, zda tento notebook má HDMI 2.0, abych mohl přenášet 4k/60hz?
Zdravím :) rád by som sa len informoval ohľadom modelu notebooku Lenovo IdeaPad z70 - 80 black. Mám záujem si jeden od Vás zadovážiť, ktorý sa pohybuje v cene 799,- po zľave 24%. Všimol som si však, že tento istý model sa na Vašej stránke ešte zopárkrát objavuje s inou (vyššou) cenou, bez akéhokoľvek iného rozdielu v komponentoch. Otázka prakticky znie len či je tam nejaký konkrétny rozdiel, ktorý som prehliadol. Prípadne, ktorá cena vskutočnosti platí ? :) Vopred veľmi pekne ďakujem za odpoveď!
Dobrý den, zakoupil jsem notebook Lenovo Z70-80. Chci se zeptat, zda je možné do tohoto notebooku přidat druhý disk - SSD. Zda je tam pro něj místo a připojovací konektor. A pokud ano, zda je možno druhý disk do notebooku vložit, aniž by to mělo vliv na záruku. Předem děkuji za odpověď, Horský

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02